За Нас


„ИНТОАРХ” ЕООД е архитектурно студио създадено през 1997 г. първоначално регистрирано, като ЕТ Арттемз.
Основано от арх. Румяна Тихолова – от 2010 г. e  и хоноруван асистент в катедра “Интериор и дизайн” в УАСГ, гр.София.
Студиото извършва пълно проектиране и вътрешен дизайн на еднофамилни и многоетажни жилищни сгради, обществени и многофункционални сгради, хотели и офиси.

Също така е едно от първите архитектурни студия, което от 2003 г., извършва СПА проектиране и реализация, като едни от последните големи такива реализации са СПА в хотелски комплекс Сънсет Ризорт Поморие / 2007-2008г./ и РИУ Правец Голф и СПА Ризорт / 2008 – 2009г. /, хотел Лион к.к Боровец / 2013 г. /, х-л Берлин парк Витоша кв. Бояна/ декември 2013г. /

Нашият екип е специализиран в изготвяне на предварителни проучвания за типа СПА център, базирани на местонахождението, потока и вида на клиентите, извършващ консултации за съставяне на концепция с функционални схеми, цялостно проектиране отговарящо на действащите нормативи съгласно наредба 7на МРРБ по ЗУТ и наредба 7 за хигиенни норми на МЗ включващо / технология и проекти на всички инсталационни специалности /.

Пълен работен проект интериор, уникален като визия , с индивидуален почерк за всеки един СПА център. Aвторски надзор от започването до приключването на обекта, както и възможност за извършване на строителните дейности с необходимите част инсталации, изпълнението на интериорния проект и СПА оборудването. Възможно е, при желание от страна на инвеститора, СПА центъра да бъде обзаведен с мебели по индивидуален проект, което би допълнило уникалността на визията му. Всички гореспоменати неща дават пълна гаранция за добрия краен резултат и безпроблемното му функциониране след пускането му в експлоатация.

Сертификати за коректна фирма:

© Copyright Архитектурно Студио Интоарх -