Поларис


Жилищна сграда с апартаменти за сезонно ползване находяща се в УПИ V – 646, кв. 3304  , к.к. Сл. Бряг-запад общ. Несебър

Етажност – пететажна сграда със шести етаж в отстъп.

РЗП – 2970 кв.м.

Май 2003 г.

Проект

Реализация

Поларис
Ваканционни

Диана


Жилищна сграда с апартаменти за сезонно ползване "Диана" ,находяща се в имот пл. № 011005, землище Свети Влас , местност Ага Чешме , община Несебър.

Стръмен терен с наклон към морето налага частично вкопаване на сградата, като по този начин етажността варира (от 3 до 5) за отделните фасади.

Търсена е максимална отвореност  и ориентираност към  морето.

РЗП – 7500 кв.м.

Май 2007г.

Проект

Реализация

Диана
Ваканционни

Комплекс Сирена Свети Влас


Жилищна сграда с апартаменти за сезонно ползване находяща се в УПИ X и УПИ XI  кв. 44  , к.к. св. Влас-общ. Несебър

Стръмен терен с наклон налага частично вкопаване на сградата.

Етажност – пететажна сграда със шести етаж в отстъп, с външен басейн и бар с барбекю.РЗП – 1365 кв.м.Септември 2011 г.

Проектът е в етап на изпълнение - строеж.

Проект

Комплекс Сирена Свети Влас
Ваканционни

Съни Бюти


Хотел в УПИ I - 62, кв.7501, кк “Слънчев бряг - запад”, общ.Несебър

Сградата е четириетажна без сутерен с пети подпокривен и частично в отстъп етаж. Ситуирана е в северозападната част на парцела, като в югоизточната е предвидена открита тераса към ресторанта и площадка задигната от нивото на тази тераса за басейн. В северната част странично на сградата са разработени открити парко места за гости на хотела, от другата срещуположна страна е подходът за складовете и кухненския тракт, също така и подходът за служебния вход.

Галерия със снимки

Подходът към сградата е от главната улица граничеща със северозападната регулационна линия на парцела. Самият главен вход е подчертан с козирка изнесена напред за да покрие входната площадка. Следва фоайе, което пробива сградата и има директен излаз на басейна. Фоайето включва рецепция със стая за персонала и помещение със сейф за гости на хотела, вертикалната комуникация – асансьор-панорамен също и един служебен, стоманобетонна стълба, санитарни възли за посетители, в дясната страна на фоайето е разработен ресторанта с директна връзка към откритата тераса и терасата на басейна с детска площадка. На това ниво са проектирани също така битови помещения за хотелска и кухненска части, стаи за почивка на персонала, вентилационно и бойлерно помещения, складови помещения към топла и студена кухня, самата кухня и прилежащи към нея помощни помещения. В лявата половина на фоайето има стаи за администрация и охрана, разработен е също така и малък спортен център с фитнес зала, джакузи и сауна също с директна връзка към басейна.

Всички апартаменти са с тераси. Парапетите към терасите ще се изпълнят по детайл от закалено стъкло и метал.

Конструкцията е монолитна, безгредова - ст.бет. плочи и колони, а стените ще се изградят с YTONG , като за външните стени се предвижда обличане с топлоизолация /фибран 3мм/ и измазване с полимерна мазилка. Eтажът на ниво + 0.00 фасадно ще бъде изпълнен с облицовка от полиран варовик. Покривната конструкция е смесена скатен и плосък покрива

Подовите настилки във фоайето, коридорите и терасите ще бъдат изпълнени с гранитогрес, а в стаите и баните те ще са с теракотни плочки.

Разгъната застроена площ: 4025 кв.м.

2005 г.

Галерия

Визуализации на проекта

Снимки реализация

Съни Бюти
Ваканционни
© Copyright Архитектурно Студио Интоарх -